Jumplessen aan de Flight Deck Academy

Wil je ook vette jumptricks leren op een veilige manier? Neem dan jumples aan de Flight Deck Academy of meld je aan voor een proefles!

Flight Deck 53 heeft een eigen jumpschool, de Flight Deck Academy met als enige in Nederland KNGU-gecertificeerde jumpinstructeurs. Daarnaast is het zo dat alle instructeurs een sportopleiding volgen zoals Sport & Bewegen of de Academie voor Lichamelijke Opvoeding en in het bezit zijn van een EHBO-diploma.

Samenstelling van de jumplessen 

De lesgroepen zijn gemengd t.a.v. niveau, leeftijd en geslacht. Leerlingen krijgen in iedere lesgroep les op hun eigen niveau, van beginner tot gevorderde jumper. Jumplessen zijn geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

De Flight Deck Academy App

Flight Deck 53 werkt voor de jumplessen met een eigen app. In deze app kun je jumplessen kopen, inplannen en beheren (aanmelden en afmelden).

Dowload de app

Aanmelden Flight Deck Academy

Aanmelden en inschrijven voor de lessen kan gemakkelijk via de Flight Deck 53 Trainin App. In de app kun je de lessenreeks kopen, gemakkelijk aanmelden en afmelden voor lessen en andere informatie inzien.

Instructie en uitleg pagina voor de app. Klik hier

Proefles 

Meld je gemakkelijk aan voor een proefles aan de Flight Deck Academy via onze app!

Een proefles kost 12,50. Vond je de proefles leuk, dan kun je via de app een 10-lessenkaart aanschaffen.  Meld je snel aan via de Flight Deck Academy app!

Dowload de app
Jumples overleg tussen instructeurs bij de Flight Deck Academy Hilversum
Jumplessen voorbeeld