Wanneer?

Maandag: 

17.00 – 18.00 uur / 18.00 -19.00 uur

Zaterdag: 

09.00 tot 10.00 uur 

Duur & Leeftijd?

Kinderen van 6 t/m 17 jaar

Boek je proefles online voor € 12.50

Lengte les: 60 minuten

De lessen zijn buiten indien het weer het toelaat.

Prijs?

Proefles € 12,50 (boek je direct na de proefles een lessenpakket? dan is de proefles gratis)

4 x 1 uur les voor € 60,- (6 weken geldig)

10 x 1 uur les € 125,- (15 weken geldig)

Beperkt budget? Informeer naar de subsidie mogelijkheden bij Stichting leergeld Hilversum Wijdemeren

Freerunning en Parkour Flight Deck 53 Trampoline Park Hilversum Holland

WIE GEEFT ER LES?

Meer info

Flight Deck 53 heeft als enige trampolinepark in Nederland KNGU (koninklijke gymnastiek unie) gecertificeerde instructeurs: Dennis, en Kasper. De meeste instructeurs geven ook les in het basis en voortgezet onderwijs als gym docent of in extreme sports zoals freestyle jumping, snowboarden of kitesurfen.

free running en parkour lessen

WAAR GEVEN WE LES?

Meer info

De freerunning en parkourlessen worden in de winter maanden binnen gegeven, zodra het weer en het licht het toelaten geven we de freerunninglessen buiten op ons eigen terrein en in de speeltuin van de aangrenzende Paulus School. 

WAT LEER JE OP FREERUNNINGLES?

Meer info

Freerunning- en parkourlessen aan de Flight Deck Academy zijn 60 minuten lang. De kinderen trainen met 1 instructeur, in groepjes van 8, op 3 verschillende zones in de voormalige kerktuin. Iedere les bestaat uit 20 minuten parkour in de parkourzone, 20 minuten freerunning in de airtrackzone en 20 minuten sport en spel in de sportszone.

Tijdens de les werken we o.a. aan: de basis technieken van het freerunnen en parkour: vallen, rennen, springen, klimmen, zwaaien op verschillende turntoestellen en airtracks. De aangeleerde basis technieken worden dan toegepast in verschillende vaults, tricks en combinaties: van backflips en corks t/m kong vaults.

LESDAGEN EN BOEKEN

Meer info

Maandag:

17.00 – 18.00 / 18.00 – 19.00 uur

Zaterdag:

09.00 – 10.00  uur

Je kunt een freerunning- en parkour lessenreeks van 4 lessen of van 10 lessen direct online aanschaffen en inplannen in de Flight Deck Academy App.

Met de link hieronder kun je je gratis registreren voor de App, en in de shop van de App een freerunning lessenreeks kopen en inplannen. 

In de App kun je kinderen aan- en afmelden voor lessen, tot 6 uur voor de aanvang van de les.

Verjaardag bij Flight deck 53

LEEFTIJD EN GROEPSINDELING

Meer info

Kinderen van 6 t/m 17 jaar kunnen deelnemen aan de freerunning- en parkourlessen aan de Flight Deck Academy en deze online boeken en reserveren.

De lesgroepen van de kinderen zijn gemengd in geslacht, leeftijd en vaardigheidsniveau. De lessen zijn geschikt voor alle niveaus, van beginner tot gevorderde free-runners.

Broertjes, zusjes, vrienden en vriendinnetjes kunnen samen ingedeeld worden in dezelfde lesgroep. Ouders en verzorgers kunnen de lessen zelf kopen, inplannen en beheren in onze Flight Deck Academy App.

Dowload de app

INFORMATIE VIDEO FREERUNNING