Jumpticket kopen
Trampolinespringen voor de aller kleinste

Ouder/verzorger en kind kunnen samen vrij springen in een veilige omgeving met gepaste muziek! Het trampolinepark wordt omgetoverd speciaal voor peuters en kleuters. Zo is er speciaal speelgoed en spelmateriaal op de trampolines. Jullie kunnen gebruik maken van het hele trampolinepark!  Door op jonge leeftijd te komen springen leert het kind al vroeg balans te vinden op trampolines en oneffen oppervlakte. Kom je ook gezellig springen, kruipen, rollen, klimmen, dansen en spelen op de trampolines van Flight Deck 53 in Hilversum?

Café 53 

Als ouder/verzorger ben je van harte welkom om samen met je kind te spelen en springen op de trampolines. Maar je kan, indien je kind het naar zijn zin heeft op de trampolines, ook lekker genieten van een kopje koffie of iets lekkers in Café 53. Er is altijd een crewlid aanwezig om te spelen met de kids.

Kledingadvies en jumpsokken

Het kan in de Clemenskerk behoorlijk fris zijn. Zorg dat je voor en na het jumpen lekkere warme kleding bij je hebt voor je kleintje. Daarnaast zijn anti-slip jumpsokken verplicht. Deze kun je zelf meenemen of aanschaffen aan de balie voor €2,50.

Jumpticket kopen
Peuters in de foampit tijdens Peutergym bij Flight Deck 53 trampolinepark in Hilversum
Peuter jump bij Flight Deck 53 trampolinepark in de Clemenskerk in Hilversum
Peuter gaat jumpen bij Flight Deck 53 trampolinepark in Hilversum