Laatste update: 01-04-2020 (updates vinden plaats bij nieuwe informatie vanuit overheidsinstanties). 

English version: click here

Flight Deck 53 is helaas gesloten

Zondag 15 maart heeft de Nederlandse overheid aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus. De overheid besluit dat scholen, kinderdagverblijven, alle eet- en drinkgelegenheden, sport- en fitnessclubs etc. sluiten. Daarnaast heeft de overheid op maandag 23 maart eerdere maatregelen verscherpt, met name op het gebied van handhaving.

Op dinsdag 31 maart heeft de Nederlandse overheid alle eerder genomen maatregelen verlengt tot en met tenminste 28 april. Flight Deck 53 verlengt de sluiting in lijn met deze maatregelen tot en met tenminste 28 april.

De meest relevante informatie is te vinden op deze pagina. Mocht de informatie niet op de pagina staan, mail ons dan gerust op Info@FlightDeck53.com. Flight Deck 53 houdt de berichtgeving omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten en zal aanwijzingen van het RIVM, de overheid en GGD opvolgen. De meeste actuele informatie over het coronavirus lees je op de website van het RIVM.

Reserveringen en Jumplessen

Wij doen ons uiterste best om iedereen die al een reservering heeft staan te bereiken en een passende oplossing te bieden. Ook gaan de jumplessen tot en met tenminste 3 mei niet door. De lessen worden niet afgeschreven van de rittenkaart. We hebben met iedereen van de Flight Deck Academy contact opgenomen via de mail. 

Mailen i.p.v. bellen

Mochten er na het lezen van deze pagina nog vragen zijn, mail dan gerust. Wegens sluiting van het trampolinepark zijn wij helaas niet telefonisch bereikbaar. Wij doen ons uiterste best om iedereen z.s.m. van antwoord te voorzien via de mail.

Antwoord op veel gestelde vragen

Is Flight deck 53 nog geopend? Nee, helaas is Flight Deck 53 gesloten t/m tenminste 28 april.

Wanneer is Flight Deck 53 weer open? Dit is afhankelijk van eventuele vervolg maatregelen die de overheid kan nemen, maar voor nu zijn wij gesloten t/m tenminste 28 april.

Kan ik mijn boeking annuleren? Wij zijn hard bezig om contact op te nemen met gasten die een boeking hebben staan in de periode t/m 28 april. Wij zullen gezamenlijk naar een passende oplossing zoeken.

Ik heb een boeking staan bij jullie, maar jullie zijn dicht. Wat moet ik doen? Wij proberen iedereen met een reeds bestaande boeking in de periode t/m 28 april te bereiken. Op dit moment is het niet nodig om zelf contact met ons op te nemen.

Ik heb kort na 28 april een boeking staan, gaat dit wel door? Dit hangt af van de maatregelen die de overheid eventueel nog gaat nemen. Blijf deze pagina in de gaten houden voor nieuwe updates omtrent het coronavirus.

Gaan de lessen door? Nee, de lessen gaan niet door t/m tenminste 3 mei. De lessen worden niet afgeschreven van de rittenkaart. Via de mail is contact opgenomen met alle leerlingen van de Flight Deck Acadamy. Mocht je toch nog vragen hebben over de jumplessen, mail gerust naar Academy@FlightDeck53.com

Waarom houdt Flight Deck 53 de datum 28 april aan? Dit doen wij omdat wij tot nu toe (01-04-20) onder de regeling vallen die tot tenminste 28 april van kracht is. Indien deze regeling veranderd ondernemen we natuurlijk z.s.m. actie.

Mijn vraag staat niet op deze pagina, waar kan ik terecht? Voor algemene vragen kun je ons mailen op Info@FlightDeck53.com. Voor vragen over de lessen kun je ons mailen op Academy@FlightDeck53.com. Wij zijn helaas niet telefonisch bereikbaar.

Updates

Blijf op de hoogte van de actuele updates door deze pagina te volgen. Wij hopen jullie snel weer te kunnen verwelkomen en wensen iedereen het beste toe.

Flight Deck 53