Laatste update: 29-06-2020 (updates vinden plaats bij nieuwe informatie vanuit overheidsinstanties). 

English version: click here

De meest relevante informatie is te vinden op deze pagina. Mocht de informatie niet op de pagina staan, mail ons dan gerust op Info@FlightDeck53.com of bel ons op 035 799 4019. Flight Deck 53 houdt de berichtgeving omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten en zal aanwijzingen van het RIVM, de overheid en GGD opvolgen. De meeste actuele informatie over het coronavirus lees je op de website van het RIVM.

Flight Deck 53 is open in aangepaste vorm

Flight deck 53 is vanaf 1 juli weer open. Om de anderhalvemeterregel te kunnen handhaven is Flight Deck 53 open in aangepaste vorm. Zo is besloten om deze zomer alleen jongeren van 7 t/m 18 jaar te laten jumpen en freerunnen in ons park. Om de veiligheid van de kinderen, de crew en de ouders/verzorgers te waarborgen mogen volwassenen (18+) niet in het park verblijven terwijl de kinderen jumpen. Ouders/verzorgers mogen hun kinderen afzetten en inchecken, maar ze moeten buiten op het terras in de kerktuin of in hun auto wachten, ook buiten hebben we gratis wifi. Voor ouders/verzorgers hebben we ook leuke wandel en shopping routes in de omgeving van ons park klaar liggen. Ook het aantal kinderfeestjes worden beperkt om te zorgen dat we de anderhalvemeterregel  tussen volwassenen goed kunnen kunnen handhaven. Naast de binnen activiteiten blijven we ook buiten freerunninglessen geven. De freerunlessen vinden buiten in de voormalig kerktuin plaats. 

Antwoord op veel gestelde vragen

Is Flight deck 53 nog geopend? Ja, Flight deck is in aangepaste vorm open.

Mijn boeking is gecanceld, maar nu wil ik komen jumpen. Wat nu? Hebben wij nog geen contact met jou opgenomen, neem dan gerust contact met ons op via de mail: Info@flightdeck53.com

Wanneer beginnen de lessen weer? Per 1 juli start ook de Flight Deck Academy weer met lessen geven! Kijk in de Flight Deck Academy App om de huidige lestijden in te zien en je aan te melden. Mocht je toch nog vragen hebben over de jumplessen, mail gerust naar Academy@FlightDeck53.com

Waarom houdt Flight Deck 53 de datum 1 juli aan? Dit doen wij omdat wij in lijn met de door de Nederlandse overheid aangekondigde ‘versoepelingen’. 

Mijn vraag staat niet op deze pagina, waar kan ik terecht? Voor algemene vragen kun je ons mailen op Info@FlightDeck53.com. Voor vragen over de lessen kun je ons mailen op Academy@FlightDeck53.com. Wij zijn helaas niet telefonisch bereikbaar.

Updates

Blijf op de hoogte van de actuele updates door deze pagina te volgen. 

Flight Deck 53