FLIGHT DECK 53 IS WEER OPEN VANAF 29 MEI 2021
Laatste update: 31-05-2021 (updates vinden plaats bij nieuwe informatie vanuit overheidsinstanties). De meest relevante informatie is te vinden op deze pagina. Mocht de informatie niet op de pagina staan, mail ons dan gerust op Info@FlightDeck53.com 
 
Flight Deck 53 houdt de berichtgeving omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten en zal aanwijzingen van het RIVM, de overheid en GGD opvolgen.
 
Flight Deck 53 is geclassificeerd door de overheid als sportcomplex, we volgen het sportprotocol voor kinderen en jongeren t/m 17 jaar tijdens deze COVID-19 crisis. De meeste actuele informatie over het coronavirus lees je op de website van het RIVM.

Om de aan alle door de overheid gestelde maatregelen te handhaven is Flight Deck 53 open in aangepaste vorm. 

  • Zo is besloten om alleen kinderen en jongeren t/m 17 jaar te laten jumpen en freerunnen in ons park. Kinderen en jongeren t/m 17 jaar hoeven geen 1.5m afstand te houden tijdens het springen. Vanaf 5 juni is mogen volwassenen van 18 jaar of ouder ook springen in het park, mits ze 1.5m afstand van elkaar houden.
  • Daarnaast is onze sportkantine, Café 53 geopend met een terras of voor take-away tot 5 juni. Vanaf 5 juni is Café 53 weer open en kunt u hapjes en drankjes nuttigen in het park.
  • Om de veiligheid van de kinderen, de crew en de ouders/verzorgers te waarborgen mogen volwassenen (18+) tot 5 juni, niet in het park verblijven terwijl de kinderen jumpen, tenzij je een kinderfeestje, school of BSO uitje of Peuter & Kleuter Jump voor kinderen van 2 t/m 6 jaar boekt.
  • Bij het boeken van een schoolreis of BSO uitje voor kinderen van 7 t/m 17 jaar mogen er maximaal 2 volwassenen van 18+ tijdens springen aanwezig zijn.
  • Tot 5 juni mogen ouders en verzorgers hun kinderen afzetten en inchecken, maar ze moeten buiten op het terras in de kerktuin of in hun auto wachten, ook buiten hebben we gratis wifi. Ouders/verzorgers kunnen een leuke wandeling maken in het bos op ca. 400m vanaf Flight Deck 53 en kunnen gaan winkelen of boodschappen doen aan de Gijsbrecht van Amstelstraat, op ca. 100m van het trampolinepark.
  • Wij registreren bezoekers bij binnenkomst middels ons boekingssysteem. Dit is om eventueel contactonderzoek van de GGD te versimpelen.
  • Jongeren vanaf 13 jaar dienen een mond masker te dragen als ze bewegen door het park.
JUMPTICKET KOPEN JUMPREGELS &VEILIGHEID

VEEL GESTELDE VRAGEN

Is Flight Deck 53 open? Ja, vanaf 29 mei 2021 zijn wij weer geopend!

Kan ik een kinderfeestje boeken? Ja, vanaf 5 juni 2021 is het weer mogelijk om kinderfeestjes te boeken!

Mijn boeking is gecanceld, maar nu wil ik komen jumpen. Wat nu?
Hebben wij nog geen contact met jou opgenomen, neem dan gerust contact met ons op via de mail: Info@flightdeck53.com
 
Is het terras open van café 53 open?
Ja, het terras van Flight Deck 53 is open. Je kunt hier een heerlijk kopje koffie of een snack nuttigen. Uiteraard is het café ook open voor take-away. Vanaf 5 juni is Café 53 binnen weer geopend.
 
Kan ik cadeaubonnen kopen? Ja, dat kan zeker! Cadeaubon kopen? Klik dan hier
 
Wanneer beginnen de lessen weer?
Vanaf 29 mei 2021 starten de lessen weer. Kijk in de Flight Deck Academy App om de lestijden in te zien en je aan te melden. Mocht je toch nog vragen hebben over de jumplessen, mail gerust naar Academy@FlightDeck53.com

Mijn vraag staat niet op deze pagina, waar kan ik terecht? Voor algemene vragen kun je ons mailen op Info@FlightDeck53.com. Voor vragen over de lessen kun je ons mailen op Academy@FlightDeck53.com.

Updates. Blijf op de hoogte van de actuele updates door deze pagina te volgen. Flight Deck 53.

JUMPTICKET KOPEN JUMPREGELS &VEILIGHEID