Wanneer?

Aangepast lesrooster i.v.m. de avondsluiting van 28 november t/m 18 december: 

Maandag / Woensdag: 

16.00 – 17.00 uur 

Zaterdag: 

10.00 – 11.00 uur / 11.00 – 12.00 uur 

Duur & Leeftijd?

Kinderen van 7 t/m 17 jaar

Boek je proefles online voor € 12.50

Lengte les: 60 minuten

De lessen zijn buiten indien mogelijk t.a.v weer

Prijs?

Proefles € 12,50 (3 weken geldig)

4 x 1 uur les voor € 60,- (6 weken geldig)

10 x 1 uur les € 125,- (15 weken geldig)

Je kunt een freerunning- en parkour lessenreeks van 4 lessen of van 10 lessen direct online aanschaffen en inplannen in de Flight Deck Academy App. Met de link hieronder kun je je gratis registreren voor de App, en in de shop van de App een freerunning lessenreeks kopen en inplannen.

Als ouder/verzorger kun je in de Flight Deck Academy App zelf de lessen voor je kind(eren) beheren. In de App kun je kinderen aan- en afmelden voor lessen, tot 6 uur voor de aanvang van de les.

In de Flight Deck Academy App kun je ook eventueel reguliere jumplessen reserveren en aanbetalen.

WIE GEEFT ER LES?

Meer info

Flight Deck 53 heeft als enige trampolinepark in Nederland KNGU (koninklijke gymnastiek unie) gecertificeerde instructeurs: Gijs K , Victor, Gijs H, Ferry, Jesse, Roan, Silvester, Marcus, Kelly, Julie en Dennis. De meeste instructeurs geven ook les in het basis en voortgezet onderwijs als gym docent of in extreme sports zoals freestyle jumping, snowboarden of kitesurfen.

WAAR GEVEN WE LES?

Meer info

De freerunning en parkourlessen worden in de winter maanden binnen gegeven, zodra het weer en het licht het toelaten geven we de freerunninglessen buiten op ons eigen terrein en in de speeltuin van de aangrenzende Paulus School. 

WAT LEER JE OP FREERUNNINGLES?

Meer info

Freerunning- en parkourlessen aan de Flight Deck Academy zijn 60 minuten lang. De kinderen trainen met 1 instructeur, in groepjes van 8, op 3 verschillende zones in de voormalige kerktuin. Iedere les bestaat uit 20 minuten parkour in de parkourzone, 20 minuten freerunning in de airtrackzone en 20 minuten sport en spel in de sportszone.

Tijdens de les werken we o.a. aan: de basis technieken van het freerunnen en parkour: vallen, rennen, springen, klimmen, zwaaien op verschillende turntoestellen en airtracks. De aangeleerde basis technieken worden dan toegepast in verschillende vaults, tricks en combinaties: van backflips en corks t/m kong vaults.

Verjaardag bij Flight deck 53

LEEFTIJD EN GROEPSINDELING

Meer info

Kinderen van 7 t/m 17 jaar kunnen deelnemen aan de freerunning- en parkourlessen aan de Flight Deck Academy en deze online boeken en reserveren.

De lesgroepen van de kinderen zijn gemengd in geslacht, leeftijd en vaardigheidsniveau. De lessen zijn geschikt voor alle niveaus, van beginner tot gevorderde free-runners.

Broertjes, zusjes, vrienden en vriendinnetjes kunnen samen ingedeeld worden in dezelfde lesgroep. Ouders en verzorgers kunnen de lessen zelf kopen, inplannen en beheren in onze Flight Deck Academy App.

Dowload de app

LESDAGEN EN TIJDEN

Meer info

Maandag & Woensdag:

16.30 – 17.30 uur

17.30 – 18.30 uur

18.30 – 19.30 uur

Zaterdag:

10.00 – 11.00 uur

11.00 tot 12.00 uur

COVID-19 MAATREGELEN

covid-19 regels