Wanneer?

 Maandag middag van 17.00 tot 18.00 uur

Duur & Leeftijd?

Kinderen van 7 t/m 17 jaar kunnen online boeken en reserveren.

Lengte les: 60 minuten

Prijs?

Proefles € 12,50

4 x 1 uur les voor € 60,-

10 x 1 uur les € 125,-

Je kunt een freerunning- en parkour lessenreeks van 4 lessen of van 10 lessen direct online aanschaffen en inplannen in de Flight Deck Academy App. Met de link hieronder kun je je gratis registreren voor de App, en in de shop van de App een freerunning lessenreeks kopen en inplannen.

Als ouder/verzorger kun je in de Flight Deck Academy App zelf de lessen voor je kind(eren) beheren. In de App kun je kinderen aan- en afmelden voor lessen, tot 6 uur voor de aanvang van de les.

In de Flight Deck Academy App kun je ook eventueel reguliere jumplessen reserveren en aanbetalen.

WIE GEEFT ER LES?

Meer info.

Flight Deck 53 heeft 8 KNGU (koninklijke gymnastiek unie) gecertificeerde instructeurs. Gijs K , Victor, Ewout, Gijs H, Thijmen, Thijn, Ferry en Jesse zijn de eerste free-style jumping instructeurs met een sportbond certificering in Nederland.

 Onze instructeurs geven ook les in het basis en voortgezet onderwijs als gym docent of in extreme sports zoals freestyle jumping, snowboarden en kitesurfen. Daarnaast hebben ze allen hun EHBO diploma.

WAAR GEVEN WE LES?

Meer info.

De freerunning lessen worden gegeven achter de Clemenskerk op een afgesloten deel van het parkeerterrein in de voormalige kerktuin. Daar hebben we o.a. een airtrack van 12 m en een parkour terrein ingericht.

WAT LEER JE OP FREERUNNINGLES?

Meer info.

Freerunning- en parkourlessen aan de Flight Deck Academy zijn 60 minuten lang. De kinderen trainen met 1 instructeur, in groepjes van 8, op 3 verschillende zones in de voormalige kerktuin. Iedere les bestaat uit 20 minuten parkour in de parkourzone, 20 minuten freerunning in de airtrackzone en 20 minuten sport en spel in de sportszone.

Tijdens de les werken we o.a. aan: de basis technieken van het freerunnen en parkour: vallen, rennen, springen, klimmen, zwaaien op verschillende turntoestellen en airtracks. De aangeleerde basis technieken worden dan toegepast in verschillende vaults, tricks en combinaties: van backflips en corks t/m kong vaults.

Verjaardag bij Flight deck 53

LEEFTIJD EN GROEPSINDELING

Meer info.

Kinderen van 7 t/m 17 jaar kunnen deelnemen aan de freerunning- en parkourlessen aan de Flight Deck Academy en deze online boeken en reserveren.

De lesgroepen van de kinderen zijn gemengd in geslacht, leeftijd en vaardigheidsniveau. De lessen zijn geschikt voor alle niveaus, van beginner tot gevorderde free-runners.

Broertjes, zusjes, vrienden en vriendinnetjes kunnen samen ingedeeld worden in dezelfde lesgroep. Ouders en verzorgers kunnen de lessen zelf kopen, inplannen en beheren in onze Flight Deck Academy App.

LESDAGEN EN TIJDEN

Meer info.

Maandag van 17.00 tot 18.00 uur

COVID-19 MAATREGELEN

covid-19 regels