Freestyle Trampoline Jumping Lessons.

Master the art of flipping and flying at the Flight Deck Academy

VOOR WIE ZIJN DE JUMPLESSEN?

Voor kinderen vanaf 7 jaar die op een veilige manier vette jumptricks willen leren. Onze jumplessen zijn geschikt voor beginners tot en met gevorderden. Ieder kind kan op willekeurig lesuur trainen op zijn/haar eigen niveau.

KAN IK ME AANMELDEN VOOR EEN PROEFLES?

De eerste dinsdag van de maand kun je deelnemen aan een proefles aan de Flight Deck Academy. De proefles is gratis maar jumpsokken zijn verplicht. Neem je eigen jumpsokken mee of koop een paar bij Flight Deck 53 voor € 2.50. Bevalt de les, dan kun je meteen na afloop van de proefles jezelf inschrijven aan de check-in balie.

Proeflessen in 2020:

  • Dinsdag 14 januari van 18.00 tot 19.00 uur

Meld je kind aan voor de proefles door een email te sturen aan: academy@flightdeck53.com

JUMPLES KAART & PRIJZEN:

Voor € 125 koop je een jumples kaart aan de Flight Deck Academy. Met een jumples kaart krijgt de leerling 10 jumplessen van 1 uur en een paar nieuwe jumpsokken. De 10 lessen worden gegeven op een vaste dag en tijdstip.

Na 8 lessen benaderen we jullie met de vraag of jullie verder willen met jumplessen, en dan kunt u eventueel een nieuwe jumples kaart aanschaffen.

WANNEER ZIJN DE JUMPLESSEN?

De jumplessen aan de Flight Deck Academy worden gegeven op de volgende dagen en tijden:

  • Maandag, Woensdag, Donderdag en Vrijdag van 17.00 tot 18.00 uur
  • Maandag, Woensdag, Donderdag en Vrijdag van 18.30 tot 19.30 uur

We geven geen jumples tijdens de officiële schoolvakanties van regio Noord en Midden. Stel je kind heeft 8 lessen gehad voor de herfstvakantie, dan gaat hij na de herfstvakantie door met les 9 van 10.

WAT IS DE SAMENSTELLING VAN DE LESGROEPEN?

Onze lesgroepen zijn gemengd t.a.v. niveau, leeftijd en geslacht. Leerlingen krijgen in iedere lesgroep les op hun eigen niveau, van beginner tot gevorderde jumper.

WAT GEBEURT ER ALS WE EEN LES MISSEN?

In principe is er geen mogelijkheid om een les in te halen behalve als de leerling ziek of geblesseerd is. We kunnen dan een inhaal les inplannen als het kind beter is, maar uitsluitend op vertoon van een schriftelijk advies van een arts of behandelaar.

HOE MELD IK ME AAN VOOR JUMPLESSEN?

Stuur ons a.u.b. een email met de volgende informatie:

  • Voor- en achternaam leerling
  • Geboortedatum leerling
  • Voor- en achternaam ouder/verzorger
  • Email adres ouder/verzorger
  • Telefoonnummer ouder/verzorger
  • Voorkeursdag en tijdstip jumplessen
  • Gewenste start datum jumplessen

Ons email adres:academy@flightdeck53.com

We nemen dan z.s.m. contact met u op om de inschrijving te bevestigen of te bespreken.

VRAGEN?

Heeft u na het lezen van de bovenstaande informatie vragen? Bel dan naar 035 799 40 19 en vraag naar Saskia of Bianca, we helpen u graag verder.

To make your visit to our website even easier and more personal we use cookies.With these cookies we can collect information about you and your internet behavior within our follow website. With this information we and third parties fit content or ads to your interests. More Info