VANAF 15 DECEMBER T/M 19 JANUARI 2020 IS FLIGHT DECK 53 TRAMPOLINEPARK GESLOTEN VANWEGE DE COVID-19 CRISIS/LOCKDOWN.
 
Laatste update: 15-12-2020 (updates vinden plaats bij nieuwe informatie vanuit overheidsinstanties). De meest relevante informatie is te vinden op deze pagina. Mocht de informatie niet op de pagina staan, mail ons dan gerust op Info@FlightDeck53.com of bel ons op 035 799 4019.
 
Flight Deck 53 houdt de berichtgeving omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten en zal aanwijzingen van het RIVM, de overheid en GGD opvolgen.
 
Flight Deck 53 is geclassificeerd door de overheid als sportcomplex, we volgen het sportprotocol voor kinderen en jongeren t/m 17 jaar tijdens deze COVID-19 crisis. De meeste actuele informatie over het coronavirus lees je op de website van het RIVM.

FLIGHT DECK 53 COVID-19 REGELS

Om de anderhalvemeterregel te kunnen handhaven is Flight Deck 53 open in aangepaste vorm.

  • Zo is besloten om  alleen kinderen en jongeren 2 t/m 17 jaar te laten jumpen en freerunnen in ons park. Kinderen en jongeren t/m 17 jaar hoeven geen 1.5m afstand te houden tijdens het springen.
  • Daarnaast is vanaf 29 september onze sportkantine, Café 53 alleen geopend om voorverpakte snacks en drankjes af te halen. Deze drankjes en snacks kunt u buiten het park nuttigen.
  • Om de veiligheid van de kinderen, de crew en de ouders/verzorgers te waarborgen mogen volwassenen (18+) niet in het park verblijven terwijl de kinderen jumpen, tenzij je een kinderfeestje, school of BSO uitje of Peuter & Kleuter Jump voor kinderen van 2 t/m 6 jaar boekt.
  • Bij het boeken van een kinderfeestje of schoolreis of BSO uitje voor kinderen van 7 t/m 17 jaar mogen er maximaal 2 volwassenen van 18+ tijdens springen aanwezig zijn.
  • Wil je niet dat je kind alleen springt, dan mag er een oppas/verzorger van maximaal 17 jaar in het park verblijven terwijl je kind springt.
  • Ouders/verzorgers mogen hun kinderen afzetten en inchecken, maar ze moeten buiten op het terras in de kerktuin of in hun auto wachten, ook buiten hebben we gratis wifi. Ouders/verzorgers kunnen een leuke wandeling maken in het bos op ca. 400m vanaf Flight Deck 53 en kunnen gaan winkelen of boodschappen doen aan de Gijsbrecht van Amstelstraat, op ca. 100m van het trampolinepark.
  • Naast de binnen activiteiten zoals jumplessen blijven we ook buiten freerunninglessen geven. De freerunlessen vinden buiten in de voormalig kerktuin plaats.
  • Wij registreren bezoekers bij binnenkomst middels ons boekingssysteem. Dit is om eventueel contactonderzoek van de GGD te versimpelen.
  • We verzoeken ouders en verzorgers van 18+ om een mond en neus masker te dragen bij het brengen en halen van de kinderen. Ouders en verzorgers die kinderen begeleiden in het park dienen een mond masker te dragen als ze bewegen door het park.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Is Flight Deck 53 open? Ja, Flight Deck 53 is 7 dagen per week open. voor Contact en Openingstijden klik hier

Mijn boeking is gecanceld, maar nu wil ik komen jumpen. Wat nu?
Hebben wij nog geen contact met jou opgenomen, neem dan gerust contact met ons op via de mail: Info@flightdeck53.com
 
Wanneer beginnen de lessen weer?
Per 1 juli is de Flight Deck Academy weer begonnen met lessen geven! Kijk in de Flight Deck Academy App om de huidige lestijden in te zien en je aan te melden. Mocht je toch nog vragen hebben over de jumplessen, mail gerust naar Academy@FlightDeck53.com

 

Mijn vraag staat niet op deze pagina, waar kan ik terecht?

Voor algemene vragen kun je ons mailen op Info@FlightDeck53.com. Voor vragen over de lessen kun je ons mailen op Academy@FlightDeck53.com.

Updates. Blijf op de hoogte van de actuele updates door deze pagina te volgen. Flight Deck 53.

 

JUMPTICKET KOPEN JUMPREGELS &VEILIGHEID