COVID-19

REGELS & INFORMATIE

Laatste update: 28-11-2021 (updates vinden plaats bij nieuwe informatie vanuit overheidsinstanties). De meest relevante informatie is te vinden op deze pagina. Mocht de informatie niet op de pagina staan, mail ons dan gerust op Info@FlightDeck53.com. Flight Deck 53 is geclassificeerd door de overheid als sportcomplex, we volgen het sportprotocol voor kinderen en jongeren t/m 17 jaar tijdens deze COVID-19 crisis. De meeste actuele informatie over het coronavirus lees je op de website van het RIVM. 

REGELS BIJ FLIGHT DECK 53 

Per 6 november zijn de richtlijnen van de Rijksoverheid aangepast. Voor Flight Deck 53 trampolinepark betekent dit het volgende:  

 

 • Van 28 november t/m 18 december sluit het park om 17.00 uur. Alle activiteiten behalve Club Night, Friday Flip Out en Diplomaspringen gaan door. U kunt dus komen vrijspringen, een verjaardagsfeestje vieren of naar jump of freerunning les (aangepast rooster).  
 • Gasten van 18 jaar en ouder hebben een Coronatoegangsbewijs (QR code) én een geldig legitimatie bewijs om toegang tot ons park te verkrijgen.  
 • Personen onder de 18 jaar (tot en met 17) zijn vrijgesteld van de Coronapas conform de specifieke richtlijnen voor Sport- en Jeugdactiviteiten. Wel dienen personen zich te kunnen legitimeren om aan te tonen dat zij nog geen 18 jaar of ouder zijn.  
 • Conform de richtlijnen geldt dat gelet de toegangscontrole aan de deur het dragen van een mondkapje verplicht is voor kinderen vanaf groep 6 tijdens het lopen door het park. U hoeft geen mondkapje te dragen terwijl u zit of terwijl u aan het springen bent. 
 • Het 1,5 meter afstand geldt ook in onze parken, evenals de Corona basisregels. De 1.5m geld niet tijdens het springen.  
 • We verzoeken u bij binnenkomst uw handen te desinfecteren. 
 • Blijf thuis als je Coronaklachten hebt. Wij helpen je graag om je boeking gratis te verplaatsen. 
JUMPTICKET KOPEN JUMPREGELS &VEILIGHEID

VEEL GESTELDE VRAGEN

Kan ik een kinderfeestje boeken?

Ja! U kunt u kinderfeestje direct online boeken op deze website. LINK NAAR KINDERFEESTES PAGINA

Is Café 53 open?
Ja, Café 53 is open. Je kunt hier een heerlijk kopje koffie of een lekkere flight snack nuttigen.
 
Kan ik cadeaubonnen kopen?
Ja, dat kan zeker! Cadeaubon kopen? Klik dan hier
 

Gaan de jump en freerunning lessen door? 

Ja de lessen voor kinderen en jongeren t/m 17 gaan door. Tot 18 december hebben wij een aangepast rooster. De diplomaspringen avonden zijn geannuleerd tot 18 december.  

Jumplessen rooster: 

 • Maandag t/m donderdag: 16.00 tot 17.00 uur (basic airman en ariman lessen) 
 • Woensdag: 16.00 tot 17.00 (senior airman en ultimate airman lessen) 
 • Zaterdag: 10.00 tot 11.00 uur en 11.00 tot 12.00 uur 

Freerunningles rooster: 

 • Maandag & woensdag: 16.00 tot 17.00 uur 
 • Zaterdag: 10.00 tot 11.00 uur en 11.00 tot 12.00 uur 

Updates. Blijf op de hoogte van de actuele updates door deze pagina te volgen. Flight Deck 53. 

JUMPTICKET KOPEN JUMPREGELS &VEILIGHEID