Veilig en beter leren jumpen met de klas.

  • Sportoriëntatie klassen uit het voortgezet onderwijs zijn van harte welkom bij Flight Deck 53 trampolinepark in Hilversum. Als sport oriëntatieklas met 20 tot 50 leerlingen, kun je voor €5,- p.p. 1 uur komen jumpen.
  • Wil je ook echt beter leren jumpen als klas, boek dan een jumpclinic als extra, wij zorgen dan voor een uitdagende en leuke jumples voor elk niveau. Een jumples van 60 min. (incl;. 15 min. vrij springen) is €62,50 tot max.12 leerlingen. 
  • De hoofd instructeurs van onze Flight Deck Academy zijn KNGU trampoline instructeur gecertificeerd, volgen zelf een opleiding als ALO docent, staan ze zelf voor de klas in het BO en VO, en bezitten allen over hun EHBO.
  • Indien je een meer jaren overeenkomst als school afsluit met Flight Deck 53, dan krijg je de eerste Jumpclinic van ons cadeau. Maak een afspraak met ons voor een gratis oriëntatie gesprek en proefles. Mail ons..
  • Vanwege COVID-19 mogen er maximaal 2 begeleiders van 18+ aanwezig zijn tijdens het springen in ons park, per groep van 20 springers. Lees hier onze COVID-19 regels.
Flight Deck Academy Trampolinepark Jump Instructeurs Ferry Gijs en Victor

jumples van kngu gecertificeerde trampoline niveau 3 instrcuteurs

mail ons ons voor een offerte

SPORTIEF UITDAGEND VOOR BEGINNERS T/M GEVORDERDEN JUMPERS

BOEK 1 UUR JUMPEN VANAF €5,- P.P.

GRATIS PROEFLES BIJ HET AFSLUITEN VAN EEN MEER JAREN OVEREENKOSMT

MAIL ONS VOOR MEER INFORMATIE