Sportief evenement op maat

Wat voor evenement je ook organiseert, het evenement moet uniek en leuk zijn voor iedereen. Wij helpen je daarom graag bij het organiseren een (sportief) evenement op maat. Flight Deck 53 biedt een divers aanbod in catering en sportactiviteiten. 

Tijdens de sportactiviteiten kun je vrij komen springen of een jumpclinic boeken. Tijdens de jumpclinics kan op een veilige manier kennis gemaakt worden met trampolinespringen. In de jumpclinics werken we natuurlijk aan de basistechnieken van trampolinespringen. Daarnaast werken we ook aan conditie, balans, lenigheid en coördinatie. Jumpclinics worden ingericht naar groepsgroten en zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. 

Vergaderen op maat

Ook is het mogelijk om te vergaderen in de unieke rijksmonumentale Clemenskerk. Het voormalig kerkgebouw is geheel gerestaureerd en is hierdoor in geweldige staat. Vergaderen kan behoorlijk pittig zijn. Zelfs in op een unieke locatie. Daarom biedt Flight Deck 53 de jumpclinics aan als snelle opfrisser of als intensievere activiteit. De keuze is geheel aan jou, want ook vergaderen kan op maat

Mailen of bellen? 

Meer te weten komen over de mogelijkheden? Je kunt ons hier bereiken: 035 799 4019 of mail ons op Info@FlightDeck53.com.